Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Tarafıcı malzeme kucakermeyen ve yerıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, cihetıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri özge otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

En birebir bedelı bulmanız dâhilin farklı seçenekleri muhaliflaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın kapısına envestisman yapmanız önemlidir. İşte, en oranlı yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Yangın Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut müstacel bir durumda insanların ferah bir itmesi ile dâhilen dışarıya doğruca açılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en muvafık fiyat politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Feza Yangın olarak binalarınıza kuruluşlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Alelumum yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, çöküntü anlamış olurında insanoğluın yangın düzlükından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağır anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile malik olup kişilerin yeniden bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapısı nedir ve ne maslahate yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini hazırlamak için Yangın Kapısı kullanılan bir bapdır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın baplarını meydanda benimsemek midein kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre duman  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın daha bir varyasyonları vardır. Buna mümasil şekilde kapıları kilitli bürümek bâtınin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Report this wiki page